TEMEL FOTOĞRAF ATÖLYESİ II. KUR

Sınıflar: En fazla 3 kişiliktir.

Süre : 4 hafta

1. Ders

Temel ve ileri düzey kompozisyon:

İyi bir fotoğraf için kompozisyon öğelerini iyi bilmek ve uygulamak gerekir. Fotoğrafta kompozisyon için ileri düzey bilgilerin verileceği bu uygulamada fon, ilgi merkezi, sadelik, ufuk çizgisi, oranlar, kadraj kurgusu ve çekim yüksekliği gibi önemli öğeler işlenecek.

2. Ders

Işık – Gölge kullanımı,  Portre fotoğrafına giriş:

Işık ve gölge kullanımı fotoğrafın olmazsa olmazıdır. Bu atölyede ışık ve gölgeyi kullanarak nasıl profesyonelleşeceğimizi öğrencegiz.

Photoshop dersi: Photoshopu doğru kullanma. Photoshop teknikleri. Photoshopta ilerlemeye ve fotoğrafımızı baştan yaratmaya devam ediyoruz…

3. Ders

Fotoğraf okuma öğrenilenleri pekiştirme

Photoshop dersi:  Bu atölyenin konularını, Camera Raw, Camera Raw Tanıtımı, Görüntülerde gezinme, görüntüleri açma ve kaydetme, Camera Raw uygulamasında renk ve ton ayarlamaları yapma, Camera Raw ile görüntüleri değiştirme, Camera Raw ayarlar, Temel filtre bilgileri, Filtre efektleri, filtreleri uygulama, Işık Efektleri Ekleme oluşturuyor.

4. Ders

Dış çekim

Reklamlar
Yorum bırakın

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s